bgen
+359 82 842 844

Бандажни ленти и бандажна връв (шнур)

Бандажните ленти се употребяват за бандажиране в кабелната промишленост, при производството на електрически двигатели, трансформатори, апарати, при производство, ремонт и др.

Бандажните ленти се употребяват в кабелната промишленост, при производството на електрически двигатели, трансформатори, апарати и др.

Бандажните ленти предлагани от нашата фирма са:

  • стъклена бандажна лента – работната температура на стъклената лента е до 500 градуса. Изработена е от тъкан на база стъло прежда. Приложима, като универсална изолация в широката сфера на индустрията. Основно се използва за бандажиране на кабели, тръбопроводи, изолация за врати на камини, котли и пещи, както и в специални технологични линии като стъкларската промишленост за външно покритие на транспортни ленти и други. Предлага се със ширина от 20 мм до 100 мм.
  • памучна бандажна лента – изолационна лента за бандажиране със състав 100% памук. Приложение намира основно в кабелната промишленост, както и при ремонт, производство на двигатели, трансформатори, апарати и др. Предлага се със ширина от 10 мм до 30 мм.
  • полиглас (естербант) бандажна лента – тази лента е клас на изолация F 155 градуса и H 180 градуса. Притежава надлъжни стъклени влакна, импрегнирани предварително със специална термореактивна смола на базата на PEI – полиестеримид. Намира приложение за бандажиране роторите на всички видове мотори, дори и за бандажиране на намотки в сухи и маслени трансформатори. Предлага се със ширина  20 мм. 
  • стъкло-миканитна (стъкло-слюдена) бандажна лента - комбинация е от слюдена хартия, стъклена лента със свързващ елемент. Има високи диелектрични свойства комбинирана с добра гъвкавост и е в състояние да се използва продължително при висока температура. Предлага се със ширина 20 мм. 
  • полиестерна(термосвиваема) бандажна лента – съдържание на 100% полиестер. Приложима за бандажиране на ротори на всички видове мотори, дори и за бандажиране на намотки в сухи и маслени трансформатори. Предлага се със ширина 20 мм.
  • крепирана бандажна лента

Бандажна връв (шнур) - бандажната връв (шнур) е изтъкана от полиестерни влакна с диаметър Ǿ 2 мм. Използва се за ремонт на двигатели, трансформатори и други.

 

За повече информация се свържете с нас: elektrabg@abv.bg, +0359 82 842 844, Контакти

крепирана хартия

мика ленти

памучни

полиглас ленти

полиестерни термосвиваеми ленти

стъклени

шнур за бандаж